Leendő elsősöknek

Tisztelt Szülők!

Ha Önöknek fontos, hogy

  • gyermekük családias hangulatú, barátságos környezetben, elfogadó légkörben tanulhasson és fejlődhessen,
  • kis létszámú osztályokban, ahol nem vesznek el a tömegben,
  • ne felesleges utazással töltsék a szabadidejük egy részét
  • a tehetséges és a fejlesztésre szoruló gyermekek külön figyelmet kapjanak
  • változatos programokon vegyenek részt és élményekkel térjenek haza,

akkor engedjék meg, hogy röviden bemutassuk Önöknek iskolánkat, amely szeretettel várja leendő elsős gyermekeiket!

Iskolánk legfőbb értékei közt tartjuk számon a gyermekközpontú oktatást és nevelést. Célunk, hogy az itt tanuló gyermekeket felkészítsük az életükben rájuk váró kihívásokra, kibontakoztassuk rejtett képességeiket és fejlesszük a már meglévőket.

Nagy örömmel tapasztaljuk, hogy a nálunk végzett diákok nagyszerűen megállják a helyüket a középiskolákban és későbbi életükben is, szívesen gondolva vissza az itt eltöltött évekre.

A törvények által megszabott lehetőségeinkhez mérten igyekszünk csak olyan mértékben terhelni a tanulókat, hogy maradjon idejük sportolásra, hobbijaikra, családjukkal és barátaikkal szervezett közös programokra. Röviden: legyen gyermekkoruk!

További fontos célunk, hogy a diákoknak a mindennapi életben is használható tudást nyújtsunk, és megkapják azokat a szilárd alapokat, amelyekre a későbbiekben építeni tudnak. Emellett az országos méréseken, felvételi vizsgákon és versenyeken is jó eredményeket érnek el.

A szellemi értékek mellett hangsúlyosnak tartjuk többek közt az egészségtudatos nevelést, a környezetvédelem fontosságát, a fenntarthatóságra nevelést is.

Jelenleg a német nyelvet tanulják a diákok idegen nyelvként, az angol nyelvet pedig szakköri formában 3. osztálytól. Azonban, ha a szülők igénylik, bevezetjük az angol nyelv kötelező tanórai oktatását.

A XXI. századi iskolakomplexum tervezésére a kormányhatározat megszületett.  Így az Önök gyermekei már a régen várt új, modern iskolaépületben fejezhetik be emlékezetes, élménygazdag általános iskolai tanulmányaikat!

Kérdéseiket szívesen várjuk elérhetőségeinken, ahol további részletes információkat is találnak intézményünkről.

SZERETETTEL VÁRJUK GYERMEKEIKET!

 

 Liedermajer Heléna

 tagintézményvezető  és az iskola tantestülete

Elérhetőségeink:                              

Telefon, 22/364-519

Email: urhidaiskola@gmail.com

Csatolmányok: